Jongens Baby Urnen

Bezoek Onze Baby Urnenwinkel, Klik Hier

Bij het uitzoeken van urnen voor babies kunt u een urn vinden die erg goed bij uw baby past. Zo kunt u bijvoorbeeld speciale jongens baby urnen kopen die een ontwerp en een kleur hebben die heel goed bij jongens past. Ditzelfde geld ook voor meisjes baby urnen maar daarover leest u elders meer. Maar wat deze urnen nou zo anders maakt dan de gewone urnen die we kennen leest u op deze pagina.

Het licht nogal voor de hand dat de urnen voor jongens die de baby urnenwinkel aan bied qua vormgeving en kleurgebruik voor jongens bestemd zijn. Niet is dan ook minder waar maar het blijft wel de vraag waaraan men nu zo’n urn herkend. U kunt hierbij denken aan de eerder genoemde zaken als het ontwerp en de kleur maar soms ook aan het materiaal. Eigenlijk zijn de urnen die voor jongens bedoeld zijn gewoon baby urnen maar door de bovengenoemde eigenschappen zijn ze bij uitstek geschikt om voor jongens gebruikt te worden. Urnen die voor een baby zijn bedoeld zijn overigens niet te verwarren met bijvoorbeeld mini urnen. Mini urnen zijn bedoeld om een deel van de as van volwassenen in te bewaren, deze urnen zijn door het ontwerp en het kleurgebruik minder geschikt om voor babies te gebruiken. Er was een vraag naar speciale urnen die voor babies gemaakt zijn en de fabrikanten wilden graag aan deze vraag voldoen, dit is waarom in dit geval de jongens baby urnen zijn uitgevonden.

Jongen baby urnen zijn vaak te herkennen aan de vormgeving van de urn. Dit komt omdat bepaalde vormen niet met jongens geassocieerd worden en ander vormen juist wel. U kunt zich wel voorstellen dat u bij jongens over het algemeen niet met poppen of met hartjes aan hoeft te komen en ook bloemen zijn uit den boze. Urnen voor jongens hebben dan ook andere vormen zoals een wolk of een ster maar ook een paddenstoel en een teddybeer zijn mogelijk. Het is natuurlijk altijd mogelijk om voor urnen te kiezen die een meer kunstzinnige vorm hebben waardoor het niet uit maakt voor wie de baby urnen gebruikt worden. Op deze manier is het ook mogelijk om voor een urn te kiezen die een meer algemene vorm heeft waardoor deze op een gewone urn lijkt, het verschil is dan te zoeken in het kleurgebruik. Het assortiment baby urnen voor jongens bedoeld zijn is behoorlijk groot en u hebt een ruime keuze.
Een andere manier om jongens baby urnen te herkennen is de kleur. Waar voor meisjes vaak roze wordt gebruikt zal voor jongens vaak licht blauw gekozen worden. Er is altijd een gulden middenweg te herkennen als de makers licht geel gebruikt hebben. In ieder geval is roze een kleur die alleen voor meisjes baby urnen gebruikt wordt. Ontwerpers willen vaak zachte kleuren gebruiken voor urnen voor babies maar dit in niet altijd mogelijk. Als een urn van glas is gemaakt dan lukt het niet altijd om zachte kleuren te gebruiken, is die gevallen zijn blauw rood en geel de kleuren die voor jongens vaan toegepast worden. Soms zijn jongens baby urnen ook aan het materiaal te herkennen, in het geval van metalen urnen is niet direct te zien of een urn van RVS nu juist voor een meisje of een jongen bedoeld is. Urnen voor jongens zijn vaak gladder afgewerkt en urnen voor meisjes hebben vaak meer versieringen en graveringen. Ook urnen die van porselein gemaakt zijn worden vaker in verband gebracht met meisjes en niet met jongens.

Een andere mogelijkheid om een urn aan te schaffen die exact bij uw wensen en bij uw baby past is een urn laten maken. Dit kunt u doen aan de hand van een favoriete knuffel van uw baby maar u kunt ook een foto van uw baby op de urn laten plaatsen of zelfs laten schilderen in glazuur. Vooral dit laatste is een unieke manier om aan uw veel te vroeg verloren kindje een passende en tastbare herinnering te hebben. Als u uw jongens baby urnen online koopt dan kan de urnshop waar u deze aanschaft u helpen met het realiseren van uw persoonlijke urn. Neem in dat geval contact op met de medewerkers van de urnshop, zij zullen u graag te woord staan om u op weg te helpen met het ontwerp en zij zullen contact opnemen met een kunstenaar die uw urn voor u kan maken. Ook bij het kiezen van de juiste maat baby urnen is het deskundige advies van de medewerkers van de urnshop van harte aan te bevelen.