Meisjes Baby Urnen

Bezoek Onze Baby Urnenwinkel, Klik Hier

Het kopen van een baby urn is een persoonlijke aangelegenheid waarbij uw eigen keuze en uw herinnering bepaald wat voor urn u gaat kopen. Er zijn veel ouders die bewust kiezen om juist door het uiterlijk van de urn aan te geven of deze voor hun dochtertje of zoontje is. Om dit te doen zijn er meisjes baby urnen te koop bij de urnshop waar u besluit een urn te kopen. Deze urnen zijn vaak duidelijk te herkennen en op deze pagina vertellen wij waaraan.

Als u bij een baby urnenwinkel een urn uit gaat zoeken dan hebt u een enorme keuze uit verschillende baby urnen die van diverse materialen gemaakt zijn en een keur aan kleuren hebben. Het is natuurlijk goed om een ruime keuze te hebben, niet iedereen wil aan dezelfde urn hun eigen herinneringen hebben, maar de keuze wordt er niet eenvoudiger door. Om hier iets aan te doen kunt u beginnen om te kijken om u urnen voor meisjes of urnen voor jongens zoekt. Door dit te bepalen zal het aanbod slinken omdat u één van de twee categorieën buiten beschouwing kunt laten. Er zullen uiteindelijk ook na deze opsplitsing van het aanbod een groep urnen voor babies over blijven die voor zowel jongens al meisjes geschikt zijn maar dit aantal valt mee. Als u op deze manier te werk gaat dan valt de zoektocht om voor baby meisjes urnen te vinden mee en hoeft deze niet onnodig zwaar te zijn.

Meisjes baby urnen zijn het eenvoudigste te herkennen aan de kleur omdat deze over het algemeen roze zal zijn. Roze is zoals u weet een kleur die vaak gebruikt wordt voor artikelen die voor meisjes bestemd zijn. In tegenstelling tot jongens baby urnen die meestal in licht blauw zijn uitgevoerd, zullen urnen voor meisjes in roze zijn uitgevoerd en soms ook in lila of zelfs licht groen. De kleur is wel enigszins afhankelijk van het materiaal, sommige materialen zijn nu eenmaal minder goed van zachte kleuren te voorzien. Als echter gebruik wordt gemaakt van keramiek dan zijn de beschikbare kleuren om de urnen voor babies te decoreren vrijwel eindeloos. De kleur kan ook bepaald worden door het materiaal waar de urnen van gemaakt zijn. U kunt in dat geval de meisjes baby urnen onderscheiden door te kijken naar de versiering die op de urn is aangebracht. Voor meisjes wordt over het algemeen gebruik gemaakt van een veel fraaiere versiering dan voor jongens gebruikelijk is.

Een ander heel duidelijke en vooral eenvoudige manier om onderscheid te maken in het aanbod baby urnen is door te kijken naar de vormgeving of het onderwerp van de urn. Voor meisjes worden vaak vormen gebruikt die voor jongens niet gebruikt worden terwijl dit andersom niet het geval is. Bij kinderurnen is er wel een verschil waar te nemen tussen urnen voor meisjes en urnen voor jongens waarbij deze hun eigen specifieke vormgeving krijgen. Als u bijvoorbeeld voor een urn in de vorm van een hartje gaat dan hebt u echt enkele meisjes urn te pakken. Ook urnen in de vorm van bloemen en een pop zijn vooral voor meisjes bedoeld terwijl een ster of een teddybeer weer voor zowel jongens als meisjes gebruikt kunnen worden. Als de urnen voor babies geen duidelijke voorstelling van een bepaald onderwerp zijn dan hebben we het over meer kunstzinnige urnen. Deze zijn vaak ook niet in een hele duidelijk naar jongens of naar meisjes te herleiden kleur uitgevoerd en zijn daarom licht geel of gewoon wit, grijs of zwart.

Als u echt unieke meisjes baby urnen wilt hebben dan kunt u er voor kiezen om een urn te laten maken. Hierdoor krijgt u een unieke urn die helemaal voldoet aan uw specifieke wensen zodat u op uw eigen waardige manier uw kindje kunt herinneren. Als u hierover contact op neemt met de urnshop van uw keuze dan zullen de vakkundige medewerkers u dit proces haarfijn uitleggen. Het komt er in het kort op neer dat u baby urnen laat maken door een kunstenaar aan de hand van uw eigen voorbeeld of idee. Dit kan een foto zijn of een favoriete knuffel of gewoon een idee dat u in uw hoofd hebt en uitlegt aan de kunstenaar zelf. Het is zelfs mogelijk om een foto op de urn te plaatsen of deze in het glazuur van een urn van keramiek mee te laten bakken. Door op deze wijze voor baby meisjes urnen te laten maken zal u een hele bijzondere tastbare herinnering aan uw overleden dochtertje bieden.